tirsdag 23. februar 2010

Krystalltouren..

Nå har jeg tenkt å ta deg med på en reise i Krystall hjemme hos meg. Har litt dilla kan du si...
Begynner med snopeskål med lokk av gammel utgave. (ikke helt sikker på om dette er krystall) Denne fant jeg for en stund siden på Fretex ved Lagunen, tror den er ganske vanlig og lett å få tak i.
Disse små søte vasene, den minste er 6,5 cm høy, har kommet i hus som arv etter min auntie Irene, min favorittante som døde altfor tidlig. Hun samlet tydeligvis på slike, for både min søster og jeg fikk. Der er helt perfekte til de nydelige små vår- og markblomstbukettene som ungene kommer med på våren..
For noen år siden, sånn ca, tror jeg.... det med husken er jo en egen historie.. Min hukommelse er helt klart delt. Mannen min pleier å si hvordan kan du huske tall og ting for lenge siden ned i minste detalj, mens du ikke husker hva du pratet om i går kveld, he he, det er meg i et nøtteskall.

Vel tilbake til for noen år siden, da var vi tre venninner som tok langhelg i Praha. Vi hadde selvfølgelig et klart mål for øyet. Krystall! Tok litt tid før vi fant det, men når vi vel fant det da gikk vi berserk, ihvertfall to av oss, og nedover her ser du utvalget som ble med hjem..


3 typer glass, 12 av hver.. 5 røde vaser og 7 svarte..
Synes de svarte er noe for seg selv..
To megastore og tuunge vaser klarte jeg også å få med meg, og en mindre i samme stil.. Altså 36 krystallglass, 12 større og mindre vaser, og 3 veldig store vaser, alt dette ble sendt på flyet og ikke en ting knuste... Måtte kjøpe ny koffert da, for dette er volum!


Egentlig har jeg en lei tendens til å dra med meg masse og store ting når jeg er ute på tur. Kanskje jeg må lage et eget innlegg om det :))

post signature

6 kommentarer:

 1. hej,
  och tack för din så fina kommentar du lämnade efter dig hos mig... vilken härlig blogg du har, så mycket vackert du visar och inspirerande ideer som flödar...
  tittar gärna in här igen...

  ha en underbar dag...
  många kramar
  Elin

  SvarSlett
 2. Alt var vakkert !! men så har du en utrolig gOD smak...det vet jeg ha ha.
  Vet du jeg likte alle tingene du visste. begynte med goteriskåla--wow tenkte jeg....så ble de finere og finere.

  Klem

  SvarSlett
 3. Du verden! Utrolig at du fikk med alt uten at noe knuste:-) Vi var i Praha for et par år siden, og litt krystall ble det på meg og. Men ikke på langt nær så mye som dette. Kjempefine ting:-)

  SvarSlett
 4. Så utrolig mye vakker krystall du har! Førstegang innom bloggen din, men her var det mye spennende, så hit kommer jeg tilbake! Ha en strålende onsdag!

  SvarSlett
 5. Utrolig mye fint krystall i Praha, min søster kom hjem med en knall stilig lampe i romjulen...et kupp kjøpt i Praha...skal henge i nye leiligheten, er nesten som et kunstverk, gleder meg til å se...
  Du hadde mye fint, kjekt med slike vakre glass og vaser.

  SvarSlett
 6. sv: Ja, det er virkelig mykje stilig å gjera i kontorlandskap og :)

  SvarSlett