lørdag 2. oktober 2010

Vårt nye familiemedlem...

Ettersom datteren vår begynte på Pianoundervisning i høst så fikk jeg en god unnskyldning for å skaffe piano. Har ønsket meg et lenge, et vakkert et selvfølgelig. Men siden ingen i familien spiller var det litt drøyt.
Mannen var ivrig på gratispianoer på Finn.. jeg dro på det og han skjønte ikke hvorfor... jeg har jo alttid sagt jeg ville ha piano... JA men ikke hva som helst da... Måtte jo være vakkert i tilegg til bra :)
Da dukket dette opp på Finn, og jeg var fortapt...klisje..

Smekre tangenter i elfenben...

Fint speil i front på kassa..

Fine linjer på bena, og at krakken var lekker også var jo et pluss..

Pianolæreren ble med for å sjekke det, og han var overbegeistret.. 
O lykke 
Vi tok det med oss og plutselig stod skjønnheten i stua..

Fikk streng beskjed om ikke å ha fullt av lysestaker og dilldall oppå... hmf det varte ikke lenge, men det har jeg ikke bilde av..

Med rette kan dette kalles vårt familiemedlem, for vi bor så trangt at vi alle blir veldig godt kjent med det hver gang det øves............ Gleder meg til hus er ferdig :)

Ble skikkelig inspirert idag av disse to bloggene: det handler om samme hus: Villa Klaraberg og My Shabby Streamside Studio 
Det må være min feminine side som falt for dette, litt dukkehusaktig, for store barn, hihipost signature

4 kommentarer:

 1. har kjørt igang en give away på bloggen min :) ta en titt om du ønsker å delta :)
  http://sjarmerendechic.blogspot.com/2010/10/give-away-konkurranse.html

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar på gardinene ;) Trur eg beholder begge, og tar dei kvite ut mot verandaen slik du ser på bilete, og tar dei med blad i vindua ut mot terassen bak. Eg sliter veldig med å velga skjønner du ;)

  Når det gjeld det kvite, så har eg veldig lyst på ein heilt kvit heim slik at alle dei fargerike detaljane mine får den oppmerksomheten dei treng ;) hehe. Derfor eg såg på dei kvite gardinene :)

  No gleder eg meg til å sjå korleis bygginga går. Synst du skal legga bilete ut på bloggen i heile prosessen, så eg kan følga med ;)

  Hvordan var det å flytte til østlandet? :)

  SvarSlett
 3. Åhhh så heldig dere er som har noen som spiller...kjempe vakkert piano!

  SvarSlett