lørdag 12. september 2009

Loppemarked

Ja da var det min tur til å lage et loppemarked-innlegg.
Idag dro gemalen og jeg en tur innom Slettebakken skole i Bergen. Vi var på ingen måte tidlig ute, så jeg hadde vel ikke de store forventninger.

Her kan du se resultatet mitt(gemalen handlet bare vaffel:))

I en eske under et bord fant jeg disse potteskjulerne i messing. Mange år siden de var populære, men de er solide og søte med de små beina.

Klassisk tre-armet lysestake, en liten søt stake og et lite Norges-glass. Har flere store av disse, så det var gøy med et lite også.

Messing er virkelig ikke i vinden nå, men det er solide greier. Husker selv da mine messingsamlinger ble gitt til loppis:)
Liker formen på dette fatet, og englene blir fine til jul.
100 kroner brukte jeg på herligheten, synes ikke det var ille.

Har fundert lenge på dette med å spraymale diverse ting, men jeg er litt treig med å komme igang, og også litt redd for at jeg skal angre. En annen ting er at jeg hele tiden venter til jeg vet hvor jeg skal ha ting før jeg kan gjøre noe med de, og da kan det ta litt tid. Spesielt siden vi tenker flytte østover om et år, og da vil møblering bli anderledes. Tenker også at ting kan bli oppskrapt i en flytting.
Som du skjønner har jeg mange unnskyldninger for ikke å sette igang med den spraymalingen, men jeg er blitt så inspirert av Irina og sølvsprayen hennes at jeg må snart bare kaste meg i det.

post signature

1 kommentar:

  1. Neste gong du skal på loppemarked må du dra meg med! Har så lyst, men er ikkje kjent i byn, og får kje Thomas med meg :/

    SvarSlett