søndag 30. august 2009

Skolestart for meg

Ja nå har jeg også kommet igang med skole. Det blir spennende med siste år på interiørlinjen på Norges Kreative Fagskole. Og jeg er så glad for at jeg har fått denne muligheten i "min" alder:) Kommer til å legge ut diverse prosjekter etterhvert så dere får se hva vi driver med der.

Tok noen bilder av stua nå i helgen, og her ser dere hva jeg har på sjenken i stua. Noen høye lamper i fransk stil, og så har jeg funnet min lille samling av blå krukker. Har vært lei og pakket de ned, men nå har de kommet frem igjen


De to store kjøpte jeg på brylllupsreisen i Spania for snart 14 år siden, utrolig hva man kan få med seg hjem i kofferten:) De små har litt forskjellig opprinnelse.

På den tiden samlet jeg også litt blå flasker, synes det er friskt med litt farge innimellom alt det lyse/hvite. Serviettene med blonde er fra H&M Home collection, jeg digger de!

I stua har vi en krystallplafond i taket,... (elendig mørke bilder)

og over spisebordet har vi denne krystallkronen. Disse med kurv under er empire stil hvis jeg ikke tar helt feil. Messingen er oksidert. Jeg liker både sølv og gull, får liksom ikke bestemt meg. Har mest sølv i stua foruten disse taklampene. Gullet skal jeg komme tilbake til:)

Har lenge vært interessert i interiør, men fikk litt ekstra dilla når jeg oppdaget alle interiørbloggene. Fant ut at jeg hadde masse gammelt som passet inn, kjøpt for 15-20 år siden, som jeg hadde pakket bort.

Uansett så klarte jeg ikke å gå fra disse når jeg så de på min første tur hos Fru Blomst
Jeg har fått dilla på store interiørdetaljer. Og ettersom det er 2,80 i takhøyde her så kommer de stort sett til sin rett. Kjøpte to av disse gulvstakene, og de er creme, med en del rust patina. Liker egentlig ikke å ha så mye som står løst på gulvet, pga rengjøring og barn som løper, men nå er jo minstemann 9 år, og disse er massiv smijern og veeeldig tunge!

Disse lekre gladiolene pynter stuen nå i helgen.

post signature

2 kommentarer:

  1. Så mye fint du har:-) Må være fint å bo i et "nostalgisk" hus.Lykke til på skolen!

    SvarSlett
  2. Så flink du er Helena! Gleder meg til å følge med videre:) Har begynt på en liten blogg jeg også, men fatter ikke hvordan tiden skal strekke til!!hehe... Keep up the good work!

    Klem Fra Anna

    SvarSlett